Meny

Søk

Business Intelligence
Business Intelligence er verktøy som gir ledelse og saksbehandlere umiddelbar tilgang til all relevant informasjon.
Mange bedrifter har store og komplekse ERP-systemer og datavarehus, som ikke gir de ønskede rapporter som ledelsen kan styre sin virksomhet etter.

Datagrunnlaget er der, men for vanskelig tilgjengelig!

Vi har i samarbeide med en av våre samarbeidspartnere utviklet et produkt som enkelt muliggjør uthenting av bedriftens grunnlagsdata, som deretter blir analysert, kontrollert og aggregert, for tilslutt å bli tilgjengeliggjort i enkle verktøy for fleksibel personalrapportering.

Personalrapportene egner seg så til å ta de riktige beslutninger for deretter å gjennomføre de aktuelle tiltak som forbedrer bedriftens verdiskapnings-prosesser.

En demonstrator som viser hvordan dette kan fungere har vi utviklet sammen med Microsoft Norge AS, og som enkelt lar seg realisere for din bedrift.
Denne demonstratoren er integrert med vår ProsessDesigner, slik at man navigerer seg fram til den riktige støtteprosessen for "Styring og ledelse", for å komme inn i verktøyene for denne rapporteringen.  Ved at ProsessDesigneren enkelt lar seg integrere med bedriftens intranett, så vil også "styring og ledelses-prosessen" bli en integrert del av intranettet i bedriften.

Prøv demonstratoren her!

Tilbake

De 5 siste

Powered by wisPublisher

© Copyright Nukleus AS Org.nr. 984 235 364