Meny

Søk

Nukleus ProsessDesigner
Nukleus ProsessDesigner er et IT-verktøy for å synliggjøre og vedlikeholde arbeidsprosesser på ulike nivå med tilhørende informasjon, på web.

Arbeidsprosessene i bedriften visualiseres på en svært enkel måte med prosess-piler og produkt-sirkler.  Prosessene kan lages i flere nivåer og man kan skille mellom sluttprodukter og mellomprodukter.

På nederste nivå i prosesskartet kommer man til en Aktivitetstabell, som inneholder en oversikt over de ulike aktiviteter som er knyttet til prosessen.  Aktivitetstabeller består normalt av fire deler: Aktivitet, Hjelpemidler, Veiledning og Krav.
Aktivitetstabellene er en strukturering av informasjonselementer man har behov for i sitt arbeide innenfor en bestemt aktivitet/oppgave, som f.eks IT-verktøy, dokumenter, maler og lenker til ekstern informasjon. Åpent prosessbilde 300

ProsessDesigneren har to modus - et "offentlig" og et for de som har tilgang til å designe og endre prosessene (f.eks. prosesseier).

Gjennom å bruke web-funksjonalitet kan man enkelt navigere i prosessene - man klikker på den prosessen man er i/ønsker informasjon om, og kommer slik fram til informasjons-elementer man har behov for i aktivitetstabellene.
En slik informasjonsstrukturering reduserer tid brukt til leting betraktelig.

Et komplett produktark finnes her: Produktark-PD..

Tilbake

De 5 siste

Powered by wisPublisher

© Copyright Nukleus AS Org.nr. 984 235 364